22 de juny 2007

A tots els ciutadans de Sant Fost,

La AV de Mas Llombart i Mas Corts "La Selva del Vallès" de Sant Fost de Campsentelles manifesta a l'opinió pública que les referencies efectuades en diversos mitjans per un determinat Partit Politic, abans i després de les eleccions municipals 2007 sobre actuacions polititzades d´aquesta Associació.
Aquestes acusacions no responen a cap fet objectiu intencionat de la nostra Associació.
La Junta Directiva de l´Associació, ha actuat en tot moment amb independència i transparència, utilitzant criteris exclusius de caràcter reivindicatiu , reclamant per a les peticions veïnals, majors cotes d'atenció davant la absència reiterada de diàleg del equip de govern municipal.
L´Associació, sempre ha informat públicament als Veïns, a l'Ajuntament de totes les peticions, reivindicacions, actes públics, publicacions en premsa escrita i digital, cartes, butlletins, Web, Bloc, etc.
Ha ofert públicament a tots els partits polítics que concorrien a les eleccions, inclòs l'originari d'aquestes acusacions, la nostra oferta de diàleg i la nostra petició d'inclusió en els seus respectius programes polítics de les nostres propostes de millora per a la població.
Tan solament un excés propagandístic electoral, podria justificar en part, les acusacions a l´Associació i en particular cap a algunes de les persones que la integren, desitjant que no tornin a produir-se al no haver-se realizat cap actuació del membres de la Junta Directiva, fora dels canals democràtics establerts.
Hem considerat oportú deixar passar el període d'eleccions i de pactes per a fer públic aquesta nota a fi de no interferir el procés polític de govern municipal en el qual mai ha intervingut, considerant també absolutament lícit que qualsevol dels seus membres, actuant a nivell particular, participessin en el procés polític democràtic, com resposta a les seves inquietuds personals de qualsevol tipus, a les quals devem respecte i consideració.

3 Comments:

At dimarts, 26 de juny, 2007, Anonymous Anònim va dir...

Hola veïns, amb dic Josep i sòc un dels de la foto de saps qui sòn, "El Se Buscan", del panfleto de IUSF, dons no cal buscar, estem als barris de Mas Llombart, Mas Corts, la Conreria,Sant Fost Residencial, TENIM NOM I COGNOMS I ELS NOSTRES VEÏNS ES CONEIXEN PERFECTAMENT.

JOSEP

 
At divendres, 10 d’agost, 2007, Anonymous Anònim va dir...

Em sembla indignant que uns dirigents del govern del poble, encapçalats pel seu alcalde, ataquin a una associació formada per veïns en lloc de tenir cura de la convivència, solidaritat i cohesió de les persones, atenent les seves peticions com correspon. Clar que així els ha anat en les eleccions municipals. Lamentable.

 
At dijous, 19 de novembre, 2009, Anonymous Anònim va dir...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

RelojesWebEspana!