10 de febrer 2006

Parc de la Serralada de Marina.

Una terra antiga i viva. Encerclat per grans nuclis urbans, acompleix un paper fonamental com a espai verd, educatiu i de lleure. Malgrat aquesta pressió humana, el parc presenta una fauna i una vegetació notables i conserva un ric patrimoni històric, del qual destaquen poblats ibèrics, monestirs i masies.


fes click:

4 Comments:

At diumenge, 02 d’abril, 2006, Anonymous Anònim va dir...

24/2/2006 - i algo més.

També caldría tindre amb comte que hi han arbres milenaris, i centenaris que es talan, que apart de masies y esglesies o fonts tenim una fauna autóctona que matém dia a dia, apenes queden senglars, costa molt ja veure esquirols a les finques, gats mesquers, jo he arribat a veure fins i tot guineus y conills, mussols i d´altres ocells grossos, gran varietat de mamifers i de reptils i anfibis. portant anys ja per aqui he arribar a veure a la joventud tortugas mediterráneas (protegides ara) guineus i conills per arreu, esquirols a la matinada a banda de un innumerable tipos de áus.

Estem al costat de Barcelona a una zona pri-vilegiada que cada dia, dia a dia estem matan, assolin com a humana i si aixós fos combinable amb la part mes verda sería una zona única, una prolongació del parc natural de la Serralada.

Ara toca matar, urbanitzar y ejecutar la conreria, l´últim racó que varem coneixer els primers pobladors, el que es segur es que ja mai será el mateix el Mas Corts, El Mas Llombard y la Conreria que cuan fá 40 anys i parabam el cotche per a donar pas a les bestioles, tot es modifica i som nosaltres d´alguna manera els que decidim fins cuant modifiquem. Penso que haurem de parar o no quedará res bonic a prop de casa.

 
At diumenge, 02 d’abril, 2006, Anonymous Anònim va dir...

26/2/2006 - ... i algo més.

Felicidades por el comentario anónimo del "... i algo més", tan ricamente descriptivo de la fauna del parc y enhorabuena por haber tenido la oportunidad de verla y el privilegio de convivir en el mismo espacio.

Es un estímulo para perseverar en la defensa y supervivenvia del extraordinario y a la vez tan continuamente amenazado enclave.

Salutacions cordials.

 
At dimecres, 05 d’abril, 2006, Anonymous Anònim va dir...

Preguntes:
1 Per què no estem dins el Pla Especial de la Serralada de Marina.
2 Per que no estem dins el PEIN
GALLECS ESTA JA INCLÒS
3 Per què no s'aturen les pedreres de Sant Fost.
4 Per que l'ajuntament no informe als amics de Cabanyes del nou projecte de la B-500

 
At dimarts, 09 de maig, 2006, Anonymous Anònim va dir...

Vec amb il·lussió que tenim resposta al veï anonim i les seves preguntes, SOU VOSALTRES QUI EU FET DEL SILENCI PARAULES.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

RelojesWebEspana!