14 de març 2006

B - 500

L' Associació de Veïns de Mas Llombrt i Mas Corts, ha estat convidada pel PSC de Sant Fost a un acte públic i reunió informativa del projecte de la carretera B-500 que se celebrarà diumenge vinent, 19 de març a les 11:30 en la Biblioteca Municipal de Sant Fost.

Per altra banda, en el punt 1.20 del Pla estratègic de “La Selva del Vallès”, sota el titulo “Estudi del traçat i accessos de la B-500”, exposem el nostre interès a participar activament amb les entitats municipals i autonòmiques corresponents, en l'estudi del traçat que pugui afectar a la zona i als seus habitants, pel que considerem molt oportú assistir a aquest acte per a conèixer millor el projecte i poder intercanviar opinions amb el major nombre de persones i agents actius implicats.

Per als veïns i associats que no puguin acudir, sol·licitarem la major quantitat d'informació i documentació possible per a posar-la a la seva disposició.

El nostre objectiu com Associació és, participar activament en tot el que pugui millorar el nivell i qualitat de vida del nostre entorn, pel que agraïm a totes les entitats la seva atenció en fer-nos partícips de les activitats que tinguin una incidència en el nostre veïnatge de Mas Llombart i Mas Corts, tan directa com és aquesta.

1 Comments:

At dissabte, 01 d’abril, 2006, Anonymous Anònim va dir...

22/3/2006 - B-500
Afegit per Pepet

Per fi sembla que algú escolta als veïns de mas Llombart i Mas Corts, i assumeix els seus compromissos, la B-500, no afecta a cap veí.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

RelojesWebEspana!