12 de març 2006

Revisió del Pla Estratègic de l´Associació.

L'Associació “La Selva del Vallès” va iniciar al febrer del 2005, un projecte dirigit a elaborar una estratègia de desenvolupament per a la nostre veïtnage que respongués a les noves necessitats i perspectives relacionades amb la millora d'infraestructures i equipaments per al barri i que ajudés a planificar de forma consensuada, el futur de Mas Llombart i Mas Corts en els pròxims anys.

L'estructura organitzativa d'aquest Pla contemplava recollir opinions i aportacions dels agents implicats d'alguna manera en el progrés social i econòmic del nostre barri i de tots els habitants que desitgessin participar en el procés. Per a portar a terme els treballs es va crear una Comissió de Grups de Treball dintre de l'associació.

Per a la fase inicial es va dissenyar una enquesta de situació i una llista de temes clau amb l'objecte de completar l'anàlisi del procés. Paral·lelament es va realitzar una recollida de dades de diferent rellevància que van conformar, juntament amb els informes recollits en entrevistes i enquestes, el diagnòstic de partida.

A aquesta fase inicial van seguir altres que van concloure amb la definició d'una sèrie d'iniciatives a mitjan i llarg termini en àmbits com el medi ambient, infraestructures, cultura, educació i urbanisme, recollides en el denominat “Pla Estratègic de l'Associació

Avui dia, els treballs de la Comissió estan molt avançats, el que ens permet convocar el "Primer Consell del Pla Estratègic", creat a partir d'una participació ciutadana activa que encara que no garanteixi la solució als temes plantejats, si garanteix en canvi, les vies per a trobar-los i el camí per a implementar-lo.

I Consell del Pla Estrategic com Revisió del Pla Estratègic de l´Associació

  • És un fòrum públic per a debatre les iniciatives recollides en el Pla Estratègic de l'Associació.
  • Participen els veïns, agents públics, socials i polítics interessats en la zona d'influència corresponents a Mas Llombart i Mas Corts.
  • Moderat per la Junta Directiva de l'Associació "La Selva del Vallès" que gestiona la realització dels acords derivats del mateix.
Ressaltar la importància que té la participació de tots per a arribar a una perspectiva el més àmplia i completa possible de la percepció que tenim tots del nostre entorn i el seu futur. Percepció que, d'alguna manera, ens servirà per a ajudar en la planificació del desenvolupament de Mas Llombart i Mas Corts i la millora de la qualitat de vida dels seus habitants.

1 Comments:

At dijous, 11 de maig, 2006, Anonymous Anònim va dir...

Una bona feina.
Salutacions

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

RelojesWebEspana!