30 de juny 2006

P O U M

El nou Pla d´Ordenació Urbanística Municipal – POUM – es va aprovar inicialment la darrera setmana de maig de 2006 i ha restat obert durant un mes per tal que els interessats pugessin manifestar la nostra opinió o presentar les al·legacions pertinents.

Reunida la Junta Directiva de l'Associació de Veïns de Mas Llombart i Mas Corts "La Selva del Vallés" el 21/6/2006 i actuant en representació dels seus associats segons determinen els Estatuts de l'Associació i davant la falta material de temps per a exposar prèviament als veïns en Assemblea com hauria estat el nostre interès, encara que amb independència, s'actuï d'aquesta manera amb posterioritat i tot això amb el desig de defensar els nostres drets segons la naturalesa del fet associatiu, acorda presentar aquestes al·legacions a l'Ajuntament de Sant Fost perquè es tinguin degudament en compte.
  1. Sobre l'absència d'una participació ciutadana real prèvia a l'aprovació inicial del 18/5/2006 per recollida d´opinions, contrast de parers i estudi d´alternatives previes.
  2. Sobre la pèrdua de drets urbanístics dels propietaris de parcel·les en Mas Llombart i Mas Corts. En la pràctica, representa una pèrdua del valor de la parcel·la al reduir sensiblement les seves possibilitats.
  3. Pel que fa a les actuals zones classificades com esportives privades i religioses de Mas Llombart en el POUM passen a classificar-se com DSP, és a dir dotacions i serveis privats. Creiem que en lloc d'incrementar usos haurien de passar a ser sistema equipaments públics, per a desenvolupar els usos esportius, assistencials i educatius de Mas Corts i Mas Llombart.
  4. Pel que fa a l'establiment comercial en el barri, l'aplicació del POUM ho omet.
  5. Sobre la possibilitat de desdoblegar la propietat i edificar en règim bifamiliar.
  6. Sobre la necessitat de soterrar les línies elèctriques, especialment les d´alta tensió.
  7. Sobre franjes de protecció contra incendis. Al voltant de els sòls urbans de Mas Llombart i Mas Corts, en el POUM no es delimita cap franje de protecció, de 25 m.
Per informació de detall: associacio@laselvadelvalles.com (click)

RelojesWebEspana!