29 de setembre 2006

Habitatge. La meva opinió.


18,00h. MANIFESTACIÓ x un habitatge digne: Lloc: plaça de catalunya, dissabte 30 de setembre de 2006

"laselvadelvalles.com" cumpleix 2 anys en internet

En la associació de veïns de Mas Llombart i Mas Corts de Sant Fost de Campsentelles, estem de celebració per el 2º aniversari del nostre medi de comunicació i de participació ciutadana en internet.

Creat per aconseguir la major participació possible dels veïns en l'elaboració de les nostres reivindicacions, la detecció dels problemes que ens incomoden, la recerca de solucions i la posada en marxa d'activitats.

Al tradicional butlletí imprès "La Selva del Vallès" existent des de l´inici de l´associació, enguany farà 9 anys, hem afegit aquesta finestra de comunicació de la nostra entitat amb la web de contingut bilingüe, webcam, blog interactiu i correu electrònic per l´accés directe a qualsevol de la junta directiva.

En aquest temps em treballat molt i aprofitem per a agrair la col·laboració prestada per els socis, veïns, entitats locals i mitjans de comunicació en general que s'han fet ressó de les nostres coses, col·locant també enllaços en els seus respectius mitjans en internet, encara que també desitgem que altres més compromeses social i políticament amb la nostra entitat veïnal, ho facin aviat.

Convidem a tots a visitar les nostres pàgines plenes d´información i fitxers d´interès.
¡Gràcies a tots!
http://www.laselvadelvalles.com
http://laselvadelvalles.blogspot.com

RelojesWebEspana!