22 de juny 2007

A tots els ciutadans de Sant Fost,

La AV de Mas Llombart i Mas Corts "La Selva del Vallès" de Sant Fost de Campsentelles manifesta a l'opinió pública que les referencies efectuades en diversos mitjans per un determinat Partit Politic, abans i després de les eleccions municipals 2007 sobre actuacions polititzades d´aquesta Associació.
Aquestes acusacions no responen a cap fet objectiu intencionat de la nostra Associació.
La Junta Directiva de l´Associació, ha actuat en tot moment amb independència i transparència, utilitzant criteris exclusius de caràcter reivindicatiu , reclamant per a les peticions veïnals, majors cotes d'atenció davant la absència reiterada de diàleg del equip de govern municipal.
L´Associació, sempre ha informat públicament als Veïns, a l'Ajuntament de totes les peticions, reivindicacions, actes públics, publicacions en premsa escrita i digital, cartes, butlletins, Web, Bloc, etc.
Ha ofert públicament a tots els partits polítics que concorrien a les eleccions, inclòs l'originari d'aquestes acusacions, la nostra oferta de diàleg i la nostra petició d'inclusió en els seus respectius programes polítics de les nostres propostes de millora per a la població.
Tan solament un excés propagandístic electoral, podria justificar en part, les acusacions a l´Associació i en particular cap a algunes de les persones que la integren, desitjant que no tornin a produir-se al no haver-se realizat cap actuació del membres de la Junta Directiva, fora dels canals democràtics establerts.
Hem considerat oportú deixar passar el període d'eleccions i de pactes per a fer públic aquesta nota a fi de no interferir el procés polític de govern municipal en el qual mai ha intervingut, considerant també absolutament lícit que qualsevol dels seus membres, actuant a nivell particular, participessin en el procés polític democràtic, com resposta a les seves inquietuds personals de qualsevol tipus, a les quals devem respecte i consideració.

RelojesWebEspana!