15 d’octubre 2006

Carta a Carreteres

Assumpte: Senyalització Carretera “B-500” (Badalona–Mollet)

Entre els km. 7 i 8 aproximadament d'aquesta carretera, es troba la zona urbana de Mas Corts i Mas Llombart de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental) amb entrades i creus a aquests veïnatges, transitades per les persones que es dirigeixen a les parades d'autobús existents o bé per a anar a un costat o altre dels carrers de la zona. Cal indicar que la carretera passa pràcticament per la meitat d'aquest nucli urbà.

En l'actualitat, no hi ha cap indicació als conductors que assenyali i alerti de la circumstància, ni limitació de velocitat, ni passos de vianants, ni il·luminació i tampoc, voreres per a circular per aquest espai.

També es dóna la circumstància que en aquesta carretera, des de Badalona en la seva trajectòria sinuosa de deu km. fins a Sant Fost, passant per aquesta zona, no hi ha ni una sola indicació de limitació velocitat ni d'avisos especials per les corbes pronunciades de gairebé 360º produint-se molts esglais i alguns accidents doncs en aquests trams s'augmentat sensiblement la circulació rodada. Esment especial mereix les corbes pròximes a la denominada "del llop" que contínuament s´han de reparar les tanques per cops i accidents.

Sol·licitem una actuació sobre els punts indicats, orientats a millorar la seguretat dels habitants d'aquesta zona urbana, mitjançant les senyals de tràfic que corresponguin i les infraestructures adequades.

Atentament.

RelojesWebEspana!