27 de febrer 2008

Xerrada - col·loqui sobre Mas Llombart i Mas Corts


El passat diumenge 24 de Febrer, s'ha celebrat en el Rte. Mas Llombart, la xerrada - col·loqui organitzada per La Selva del Vallès, AV de Mas Llombart i Mas Corts, amb la participació de socis, veïns, convidats d'altres associacions, entitats i representants polítics del poble, per a revisar i actualitzar el Pla Estratègic de l´Associació per al desenvolupament d'aquesta zona de Sant Fost a través de projectes i propostes als agents públics i privats involucrats en la vida del poble.

La riquesa i abundància de temes va fer que la reunió preparada per la Junta de l'Associació, animarà a la participació activa de tots els presents amb moltes preguntes, propostes, suggeriments i peticions, mostrant gran interès a prosseguir l'evolució del pla de gestió proposat per als pròxims anys.
L'Associació, va seleccionar per a aquesta ocasió, 16 dels més de 30 temes amb els 80 punts que integren el Pla Estratègic que estem seguint des de 2005 com element de gestió que a través dels Equips i Comissions de Treball configurats pels propis socis i veïns, serveixen de base per a les reunions amb propostes i sol·licituds a l'Ajuntament, Generalitat, Partits Polítics, Entitats, i Empreses. Llista

L'Associació vol donar les gràcies a tots els assistents per la seva col·laboració i anuncia que té previst seguir amb aquesta dinàmica de participació ciutadana per a promoure el desenvolupament consensuat de les necessitats veïnals i ajudar d’aquesta manera als agents implicats responsables de la seva implantació.

RelojesWebEspana!